Anställda

Tass Sanna Dahlgren 

29 år. Anställd sedan 2010 och är diplomerad hunddagisföreståndare samt djurvårdare på utökad nivå. Sanna har tidigare haft en welsh springer spaniel och en belgisk vallhund/malinois men är nu matte till australian kelpie-hanen Elit. Hemma finns även ormarna Kakan och Kexet. På fritiden är det mestadels hundträning som gäller, Sanna och Elit ägnar sig främst åt bruksgrenarna spår och sök. Hon är också diplomerad ridledare av Svenska Islandshästförbundet.

Tass Emelie Gunnarsson ~ mammaledig

31 år. Anställd sedan 2011. Emelie hade tidigare 2 st grand danois-hanar och efter dem en schäfer-hane från Försvarsmakten, men är nu tillbaka där hon startade med grandisen Ralf. Hemma finns även katten Sune samt två kaniner. Emelie har tidigare jobbat som hästskötare och veterinärassistent. På fritiden är det främst de två små sönerna som är i fokus. 

Tass Sofia Dahlgren

27 år. Anställd sedan 2014 och håller på att utbilda sig till hunddagisföreståndare. Sofia hade tidigare en welsh springer spaniel och en belgisk vallhund/malinois. Nu har hon en ny malinois-tik vid namn Mina som främst tränas i bruksgrenen spår samt lydnad. Sofia är diplomerad massageterapeut för människor och hästskötare. På fritiden går hon helst kurser med Mina men är även aktiv i Uppsala Hundungdom och sitter klubbens styrelse.

Tass Isabelle Berlin 

25 år. Anställd sedan 2014 och håller på att utbilda sig till hunddagisföreståndare samt hundfrisör. Isabelle är matte till welsh corgi cardigan-tikarna Vilya och Toffi samt katterna Luna och Dumle. På fritiden är hon intresserad av matlagning, bakning och blomsterarrangemang, men går helst kurser med hundarna. Vilya och Toffi tränas främst i rallylydnad, lydnad och freestyle.

Tass Emelie Johansson

20 år. Anställd sedan 2017. Emelie är utbildad djurvårdare på utökad nivå samt zoohandlare. Hon har en blandras-hane vid namn Joker som är en omplacering och en chodský pes-hane som heter Hyper. Pojkarna tränas främst i spår och sök men även lydnad. På fritiden tränar Emelie gärna samt går gemensamma hundpromenader.

Tass Olivia Sjölund

20 år. Anställd sedan 2018. Mer info kommer!

Tass Ninni Pfändtner ~ extrajobbar

30 år. Ninni var tidigare anställd i hela 9 år och är diplomerad hunddagisföreståndare. Nu studerar hon vid Stockholms Universitet och extrajobbar vid behov. Hon är uppvuxen med afghanhundar och hade tidigare en welsh springer spaniel, men har ingen hund just nu.

Personalen och våra hundar

Sanna och hennes f.d. hund Asics
Sannas australian kelpie-hane Elit
Emelie & Ralf
Emelies grand danois-hane Ralf
Sofia & Mina
Sofias malinois-tik Mina
Isabelle & Vilya, foto: Kennel Gråsiskas
Isabelles welsh corgi cardigan-tikar Vilya & Toffi
Emelie & Joker
Emelies hanar Joker (blandras) & Hyper (chodský pes)
Ninni och hennes f.d. hund Frodo