Dagisplats

Om du vill ansöka om en dagisplats är det enklast för oss att du fyller i ansökningsformuläret. Vill du kontakta oss angående frågor om eventuell dagisplats går det bra att göra det via telefon eller mail. 


Dagistelefonen 018 - 13 03 03

Mail plats@uppsalahunddagis.se

Ordinarie dagisplats

Hos oss är alla hundar välkomna - stora och små, kastrerade och okastrerade.

Det viktiga är att individen passar i vår verksamhet och trivs på dagis!

Här kan du läsa mer om hur starten på dagis går till.


Tass Din hund ska vara vaccinerad, försäkrad och inte bära på smitta.

Tass Din hund ska vara minst 6 månader gammal.

Tass Din hund ska gå hyfsat i koppel och inte göra utfall.

Tass Din hund ska fungera bra ihop med både tikar och hanar.

Tass Prisuppgifter för ordinarie dagisplats hittar du här

Tillfällig dagisplats

I mån av plats tar vi även emot hundar som önskar tillfällig dagisplats. Då vi inte är ett pensionat gäller detta endast på vardagar under dagtid. Alltså ej nätter och / eller helger. Kontakta oss via telefon 018 - 13 03 03 eller mail plats@uppsalahunddagis.se om du är intresserad av en tillfällig dagisplats.


Tass Din hund ska vara vaccinerad, försäkrad och inte bära på smitta.

Tass Din hund ska vara minst 6 månader gammal.

Tass Prisuppgifter för tillfällig dagisplats hittar du här


Sömntutan Ludde

Dagisplatsansökan

Fyll i formuläret nedan för att

ansöka om dagisplats till Din hund!

Kötiden är normalt 3 - 6 månader, men kan även vara längre. Fortsätt gärna höra av dig lite då och då så vi vet att du fortfarande är intresserad av en plats. Vi erbjuder bara fasta dagar, alltså ej flexdagar. Det är också viktigt att du fyller i hundens mankhöjd, detta för att vi ska kunna följa Jordbruksverkets regler om hur stor yta din hund behöver i sin box på dagis. Om du har en blandras - fyll i alla raser.

Du binder dig inte till något när du fyller i detta formulär och du kan när du vill gå ur kön. Detta gör du genom att maila eller ringa och tala om att du inte längre är i behov av en dagisplats.

Du kommer få ett mail som bekräftar att vi tagit emot din ansökan. Får du inte det, kontakta oss då via mail: plats@uppsalahunddagis.se eller telefon: 018 - 13 03 03.

Bekräftelsen skickas ut manuellt av oss för att vi ska ha koll på vilka som anmäler intresse, det är alltså inte ett autosvar som kommer med vändande post. Därför kan det ta ett par dagar eftersom ingen i personalen är stationerad vid datorn.