Nyheter 2018

För fler uppdateringar - gå in på vår Facebook & Instagram!


Tass Måndag 3 december 

Öppettiderna för jul och nyår finns att se under fliken 'Öppettider'.

Tass Måndag 1 oktober 

Nyhet! Nu kan du även skicka sms till oss på numret: 0722 - 45 43 09. Obs! Samtal rings fortfarande till det vanliga numret: 018 - 13 03 03.

Tass Måndag 6 augusti 

Idag öppnar vi igen efter semestern!  

Tass Måndag 16 juni  

Veckorna 29 och 30 har dagiset och butiken sommarstängt! Mailen (plats@uppsalahunddagis.se) kommer kollas regelbundet om ni behöver komma i kontakt med oss. Vecka 31 öppnar vi igen för sommardagis för föranmälda dagishundar och vecka 32 öppnar vi som vanligt igen. Hela årets öppettider finns under fliken 'Öppettider'. Vi i personalen vill önska alla en fortsatt trevlig sommar!

Tass Måndag 9 juni 

Denna vecka (28) har vi sommardagis för föranmälda dagishundar. Butiken håller på att packas ned då vi åker upp till Riesenlägret i Dalarna och säljer grejer!

Tass Torsdag 21 juni

Vi är redan framme vid midsommar, så imorgon har dagiset och butiken stängt! Vi önskar alla en trevlig midsommarafton med mycket sol och jordgubbar!

Tass Måndag 11 juni 

Vi kommer erbjuda sommardagis veckorna 28 och 31 för dagishundar som föranmäler sig! Det finns ett fåtal platser kvar. Mer information om anmälan finns på dagis.

Tass Tisdag 5 juni

Imorgon har dagiset stängt, vi önskar alla en trevlig Nationaldag! 🇸🇪

Tass Måndag 7 maj

En påminnelse om att vi på torsdag (röd dag) samt fredag (klämdag) har stängt. Trevlig långhelg önskar dagisfröknarna!

Tass Fredag 27 april

Påminnelse om att dagis har stängt nu på måndag 30 april och tisdag 1 maj! Vi önskar alla en trevlig Valborgsmässoafton!

Tass Tisdag 17 april

Idag var P4 Uppland på besök på dagis! Inslaget finns att lyssna på HÄR.

 Tass Måndag 26 mars

Öppettider i påsk: Skärtorsdag - öppet till 18.00, Långfredag - stängt, Annandag påsk - stängt. Glad Påsk önskar fröknarna!

Tass Lördag 17 mars

20-ÅRSJUBILEUM & ÖPPET HUS - Uppsala Hunddagis fyller 20 år och detta ska vi såklart fira! Lördag 17 mars kl. 12.00 - 15.00 är alla varmt välkomna på öppet hus där vi bjuder på tårta samt 20% rabatt i vår butik! Hunderiet Rehab finns på plats för att berätta om rehabverksamheten (vattentrask, massage, laserbehandling m.m.) och hundtrimmet Vacker Tass kan svara på det mesta som rör hundens päls! Hoppas vi ses!

Tass Tisdag 13 mars

VACCINATION - Legitimerad veterinär kommer till dagis och vaccinerar de dagishundar som vill! Mer information samt anmälningslista finns på dagis. 

Tass Onsdag 14 februari

En riktigt glad alla hjärtans dag önskar vi i personalen!

Tass Onsdag 31 januari

Dagiset kommer ha sommarstängt veckorna 28, 29, 30 och 31. Förfrågan om intresse för ev. sommardagis kommer längre fram.

Tass Måndag 8 januari 

Alla speciella öppettider under 2018 finns nu under fliken Öppettider.

 Tass Tisdag 2 januari

En god fortsättning på det nya året önskas av oss i personalen!

Nyheter 2017

Tass Söndag 31 december

Vi i personalen vill önska alla ett Gott Nytt År!

Tass Söndag 24 december

En riktigt God Jul önskas av oss i personalen!

Tass Fredag 1 december

Alla öppettider för årsskiftet 2017/2018 finns under fliken Öppettider.

Tass Måndag 2 oktober

NYHET! Inom kort öppnar vår nya rehab-avdelning! Läs mer under fliken Rehabilitering.

Tass Måndag 14 augusti 

Idag drog UL om busslinjerna i Uppsala så det är inte längre buss 12 och 13 som stannar närmast dagis utan buss 11! Hållplatsen heter fortfarande Säbygatan.

Tass Måndag 7 augusti

Idag är första ordinarie öppetdagen efter semestern! Vi vill önska alla nya kunder välkomna och alla befintliga kunder välkomna åter!

Tass Måndag 31 juli

Denna vecka 31 ~  är det sommardagis och vi har endast öppet för föranmälda dagishundar. Butiken håller på att packas upp efter Riesenlägret, men är öppen som vanligt!

Tass Fredag 14 juli

Idag var sista öppetdagen innan semestern. Veckorna 29 och 30 har dagiset och butiken stängt. Mailen (plats@uppsalahunddagis.se) kommer kollas regelbundet ifall ni behöver nå oss. Dagiset och butiken öppnar igen måndag 31 juli. Trevlig sommar! 

Tass Måndag 10 juli

Denna vecka 28 ~  är det sommardagis och vi har endast öppet för föranmälda dagishundar. Butiken är öppen men kommer börja packas ned då vi vecka 29 kommer sälja grejer på Riesenlägret i Dalarna.

TassTorsdag 22 juni

Imorgon har dagiset stängt, vi i personalen vill önska alla en riktigt trevlig Midsommarafton!

Tass Fredag 2 juni

Vi vill påminna om att vi nu på måndag 5 juni (klämdag) och på tisdag 6 juni (röd dag) har stängt. Dagisfröknarna önskar alla en trevlig Nationaldag!

 Tass Onsdag 24 maj

En påminnelse om att vi imorgon torsdag (röd dag) samt fredag (klämdag) har stängt. Trevlig långhelg önskar dagisfröknarna!

 Tass Fredag 28 april

Observera att vi har stängt nu på måndag 1 maj då det är en röd dag. Vi önskar alla en trevlig Valborgsmässoafton!

Tass Måndag 10 april

Glad Påsk önskar fröknarna! Öppettider i påsk: Skärtorsdag - öppet till 18.00, Långfredag - stängt, Annandag påsk - stängt.

Tass  Fredag 31 mars

Vi kommer erbjuda sommardagis för föranmälda hundar veckorna 28 och 31. Prata med personalen om du vill anmäla din hund.

Tass Söndag 26 mars

Idag var reportaget om dagiset på Upsala Nya Tidnings förstasida samt på ett helt mittuppslag!

Tass Onsdag 15 mars

Idag var Upsala Nya Tidning på besök hos oss för att göra ett reportage om hunddagisverksamheten!

Tass Onsdag 15 mars

HUND- OCH KUNDKVÄLL - Tidigare i år hjälpte vi Karolina Enlind - leg. veterinär och forskarstuderande på SLU - att slumpa fram en grupp dagishundar som ville delta i en enkätstudie om hundars munhälsa. Som tack för hjälpen kommer hon hit onsdag 15 mars kl. 18.30 och föreläser om olika tandsjukdomar. Passa på att få en kostnadsfri undersökning av din hunds mun! Soffhäng och fika utlovas samt 20% på allt i butiken under kvällen (gäller ej foder)! Välkomna!

 Tass Tisdag 14 februari

VACCINATION - Idag kommer legitimerad veterinär till dagis och vaccinerar de dagishundar som vill! Mer information om detta finns att hämta på dagis. Vi vill även passa på att önska alla en glad alla hjärtans dag!

Tass  Måndag 13 februari

Semesterveckorna är spikade. Vi kommer hålla stängt veckorna 28, 29, 30 och 31. Sista öppetdagen blir alltså fredag 7 juli och vi öppnar igen måndag 7 augusti. Vi kommer erbjuda sommardagis för föranmälda dagishundar veckorna 28 och 31, mer info om detta finns på dagis.

Tass Måndag 2 januari

En god fortsättning önskas på det nya året av oss i personalen! Denna vecka har vi öppet 6.30 - 18.00 som vanligt måndag - onsdag och sedan stängt på torsdag (Trettondagsafton) och på fredag (Trettondagen).