Information om Uppsala Hunddagis

Företaget startade 1998 och var ett av de första dagisen i Uppsala. Lasse Persson och Sophia Nywertz har varit ägare i över 15 år och dagiset har idag ett flertal anställda som du kan läsa mer om här.

Vi satsar på en hundinriktad, lugn inomhusmiljö och långa promenader varje dag. Hundarna sitter i grupper och har sällskap av erfaren personal hela dagarna. Så ofta vi kan åker vi ut med hundarna på utflykt till skogen. Uppsala Hunddagis är ett lättillgängligt, centralt dagis ca 10 minuters promenad från Centralstationen. Ett perfekt läge för mattar och hussar som pendlar. I anslutning till dagisverksamheten har vi en butik samt webshop, rehabiliteringsavdelning med vattentrask samt trimavdelning. Vi erbjuder hjälp med hundens vardagsskötsel så som kloklipp och dusch.

Hos oss är alla hundar välkomna - stora och små, kastrerade och okastrerade. Det viktiga är att individen passar i vår verksamhet och trivs på dagis!


"Länsstyrelsen upplever vid kontrollen att dagiset är välfungerande med bra rutiner, lugna och stabila hundgrupper samt kunnig personal."


Tass Godkända av Länsstyrelsen i Uppsala Kommun

Tass Innehar F-skattsedel

Tass Följer Jordbruksverkets regler

Tass Följer Djurskyddslagen och Djurskyddsförordningen